Bouwadvies en begeleiding

Voor bouwadvies, begeleiding, ontwerp en tekenwerk

Van ons kunt u meer verwachten

Heeft u een idee en wilt u daarover van gedachte wisselen? Toetsen op haalbaarheid? Bespreken hoe u iets moet aanpakken? Bouwfactor Hilversum is er ook voor alle vormen van advies en begeleiding.

Advies

Stel, u heeft een pand op het oog en wilt weten wat u daar allemaal mee kan doen. Of u heeft mooie plannen voor uw eigen woning en wilt weten of die haalbaar zijn. Dan kan de frisse blik van Bouwfactor u op weg helpen. In alle eerlijkheid adviseren wij en kijken we mee. We stellen vragen, denken mee en zetten de mogelijkheden samen met u op een rijtje. Vervolgens kunnen we u natuurlijk ook op weg helpen en zelf dingen uitvoeren voor u. Ontvangt u van ons een offerte? Die is altijd vrijblijvend.

Bouwadvies, ontwerp en tekenwerk

Foto: Binnen ons kantoor schetsen wij zelf de vloerplan ontwerpen voor bijvoorbeeld winkels, keukens en badkamers.

 

 

Vast aanspreekpunt

Wat voor soort werk we ook voor u doen, u heeft altijd één aanspreekpunt. Dat zijn wij. Tijdens de klus hebben we veel contact over het verloop. Heeft u tussentijds een vraag of gaan de dingen anders dan verwacht? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij leveren kwaliteit en daar hoort goede dienstverlening en begeleiding bij. Pas als alles voor u naar wens is, ronden we het project af.

"De firma Bouwfactor heeft in het verleden de volledige begeleiding, ontwerp en tekenwerk voor nieuwbouw van onze accomodatie geregeld. Tevens was men de Gesprekspartner tussen gemeente en ons als opdrachtgevers. Het resultaat was een topprestatie!"
Bestuur, Sc T'Gooi Hilversum

Begeleiding

Wilt u eenmaal aan de slag, dan verzorgen we het hele (ver)bouw traject voor u. Van tekening tot oplevering en alles wat daar nog bij komt. Zoals de bouwaanvragen en vergunningen. Met een eigen ontwerp of architect aan de slag? Geen enkel probleem. Ook kunt u bij ons terecht voor een totaalrenovatie of onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben een netwerk aan kwalitatief goede partnerbedrijven.

Goed advies?

Wij kunnen de begeleiding, ontwerp of tekenwerk van uw project uitvoeren. Kantoor of winkel schetsen zijn ons handelsmerk! Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.
Of bel ons direct met uw vraag:

035-6223058