Over ons

Aannemersbedrijf uit Hilversum

Betrokken, vakkundig en betrouwbaar

Bouwfactor Hilversum is een goede en betrouwbare aannemer voor iedere bouwklus. Wij zijn een middelgroot bedrijf en hebben een fors netwerk aan partnerbedrijven om ons heen.

Al meer dan 40 jaar verzorgen wij bouw- en renovatieprojecten in het hele land, voor zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen dan ook oprecht zeggen dat we kennis van zaken hebben.

Persoonlijk contact op nummer één

Nu denkt u misschien: dat zeggen er meer. Dat klopt. In die zin zijn wij ook niet uniek, natuurlijk. Wat ons wel uniek maakt, is onze aanpak. Persoonlijk contact staat bij ons op nummer één. Op elke klus, bij iedere verbouwing, lopen wij persoonlijk rond. Wij vragen hoe het gaat, kijken kritisch naar het werk van onze onderaannemers, schatten in of u tevreden bent. Wij zijn betrokken bij de klus en de mensen. Van begin tot eind begeleiden wij. Geen vraag of situatie is ons te gek. Is er iets mis of aan de hand? We lossen het op. Iets niet naar wens? We lossen het op. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent.

Transparant

Weten waar u aan toe bent, op elk moment. En geen verrassingen achteraf. Dat vinden wij belangrijk. We zijn dan ook altijd helder en eerlijk over de afspraken. We vertellen u precies hoe we de klus gaan uitvoeren, wie we daarbij gaan betrekken en wat het zal kosten. Tijdens de uitvoering hebben we geregeld contact met u. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Aannemersbedrijf in Hilversum

We denken met u mee

Wij houden van ons werk. Daarom doen we het al zo lang. Bovendien denken we graag mee. Van ontwerp tot uitvoering denken we na over wat het beste past. Technisch gezien, maar ook financieel. Om uiteindelijk te komen tot het beste resultaat.

Contact opnemen

Meer weten? Neem gerust contact met ons op. Dat doet u makkelijk via (035-6223058) of info@bouwfactor.nl. Of vul onderstaand contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Of bel ons direct met uw vraag:

035-6223058