Verbouw en renovatie

Verbouw, renovatie en aanbouw woonhuis.

Dé aannemer uit Hilversum
voor uw klus

Bouwklus in uw woning? Wij helpen u graag. Hieronder vindt u een selectie waarvoor u allemaal bij ons terecht kunt. Voor al onze werkzaamheden geldt dat wij uitsluitend werken met vakkundig personeel. En hoe de klus ook verloopt: wij zijn pas klaar als u tevreden bent.

Verbouwen

Wilt u meer ruimte door bijvoorbeeld een uitbouw of een dakkapel? Een badkamer, keuken of zolder verbouwen en op zoek naar een aannemer? Ongeacht de klus, wij doen het voor u. Iedere verbouwing is een ingrijpend proces. Er komt ook veel bij kijken. Sloopwerk, stucwerk, schilderen en nog meer. Wij regelen het van begin tot eind voor u. Ook de klussen waarbij specialisaties nodig zijn. Een badkamer bijvoorbeeld. Daarvoor zijn verschillende disciplines nodig, zoals een tegelzetter, elektricien en loodgieter. Al die kennis leveren wij.

Renoveren

Is uw woning toe aan een grote opknapbeurt? Bij een renovatie draait het meestal om details; moderniseren met behoud van oorspronkelijke kenmerken. Als geen ander weten wij oude panden in ere te herstellen. Vaak gaat het om verschillende werkzaamheden, zoals schilderwerk, sanitair werk, isolatie, ramen en deuren, vloer en wandafwerking, loodgieterswerk, verwarming, ventilatie e.d. Wij voeren de renovatie aan uw woning of bedrijfspand vakkundig uit.

"Onze moeder is vorig jaar verhuisd van haar woonhuis naar een aanleunwoning. Behalve dat de verbouwing prima is verlopen heeft men onze moeder letterlijk bij de hand genomen om deze grote stap te maken. Dank jullie!"
G. van Dijk, Hilversum

Kozijnen en timmerwerk

Kozijnen opknappen of vervangen? Nieuwe deuren, boeiboorden of plinten? Houten trap herstellen of nieuw maken? Voor dit en nog veel meer kunt u bij ons terecht. Wij denken altijd met u mee en hebben vakmanschap hoog in het vaandel staan. Bestaand materiaal restaureren we of we maken nieuw timmerwerk op maat. We voeren ons werk ter plaatse uit of in onze eigen werkplaats.

Verbouw, Renovatie en Aanbouw werkzaamheden in Hilversum

Onderhoud

Elke woning heeft onderhoud nodig. Bijvoorbeeld schilderwerk,zinken goten, dakwerken, noem maar op. Wij voeren het graag voor u uit.

Bovenstaande is een selectie van onze meest voorkomende werkzaamheden. Ook voor kleinere klussen, zoals het plaatsen van een dakraam kunt u bij ons terecht. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Aanpak

Met onze no-nonsense aanpak houden wij de lijnen kort. Voordat wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons een overzichtelijke en transparante offerte. Die is altijd vrijblijvend. Ook de prijzen van de onderaannemers zijn hierin opgenomen. Denk hierbij aan loodgieters, elektriciens en interieurspecialiste. Lees meer over onze aanpak en begeleiding.

Hulp nodig?

Neem gerust contact op voor een kennismaking. We bekijken uw project op de locatie. Daarna doen vrijblijvend een prijsopgave.
Of bel ons direct met uw vraag:

035-6223058