Retail en winkelverbouwing

Retail en Winkel verbouwingen in Hilversum

Samen zorgen we voor een goede eerste indruk

Sinds een aantal jaren spitst Bouwfactor zich toe op retail- en winkelverbouwingen. In deze discipline beschouwen wij onszelf als specialist. Centraal in onze aanpak staan onze kernwaarden: flexibel, meedenken, adequaat, duidelijk en stipt.

Specialist in retailverbouwing

Een nette, verzorgde winkel of horecagelegenheid is voor iedere ondernemer belangrijk. Het bepaalt tenslotte het eerste beeld dat de klant heeft van uw bedrijf. Ook veiligheid speelt een belangrijke rol. Wij richten ons al jarenlang op retail- en winkelverbouwing. Dat maakt ons specialist op dit gebied. Een winkel verbouwen is toch net even wat anders dan een woning. Het vergt flexibiliteit, inlevingsvermogen, accuraatheid en heldere afspraken.

Winkelverbouwing in Hilversum

Foto: Ons werkterrein. De winkelstraat of het winkelcentrum. 

We ontzorgen volledig

Is uw bedrijfspand toe aan een verbouwing? Een nieuwe entree, meer oppervlakte of andere aanpassing? Wij pakken het van begin tot eind voor u aan en ontzorgen u volledig. Vooraf brengen we in kaart wat nodig en wenselijk is: van de tekening tot de bouwaanvraag bij de gemeente. Eenmaal aan het werk, dan kunt u rekenen op één vast aanspreekpunt. Natuurlijk houden wij constant rekening met uw bedrijfsvoering. Wij zijn tenslotte ook ondernemer.

Aansprekende referenties

retail verbouwing specialist HilversumDe afgelopen jaren hebben we ruim 20 panden van textielconcern Zeeman volledig vanuit casco verbouwd. Werkzaamheden waren onder andere inbouw van wanden, plafonds, technische installaties en vloerafwerkingen. Ook hebben wij verschillende horecagelegenheden en sportkantines verbouwd en opgeknapt.

"Voor onze horecalocatie heeft men de renovatie en volledige re-design gedaan. De keuze om met Bouwfactor in zee te gaan zat hem vooral in de mooie ontwerpen en goede ideeën die aansloten bij onze wensen."
C. Schaap, Hilversum

Meer weten?

Wilt u weten wat we voor uw project kunnen betekenen. Neem contact met ons op.
Of bel ons direct met uw vraag:

035-6223058